МЗС Росії: Злощасна Угода про асоціацію України та ЄС є антиросійською

Російські дипломати, попри заяви про те, що вони не вмішуються у справи третіх країн, кожен раз вбачають в українсько-європейських відносинах «антиросійську сутність». Навіть коли про Росію там немає жодної згадки, пише 24tv.ua.

30 травня Сенат Нідерландів схвалив ратифікацію Угоди про асоціацію України з Євросоюзом.

В таких діях нідерландських політиків російські дипломати вбачають відверту «русофобію». Про що навіть офіційно заявляють на сайті російського МЗС.

«Фактично, голландський народ, який сказав «ні» асоціації з Україною, обвели навколо пальця. Зробили це його власні лідери, в черговий раз взяли на озброєння відверто русофобську пропаганду, що, до речі, є прямим підтвердженням антиросійської суті Угоди про асоціацію Україна — ЄС, скільки б нас не запевняли в зворотному», – йдеться у повідомленні.

Сама ж угода названа «злощасною», голландські політики такими, що втратили обличчя і використовують суперечливі методи. Та й дебати в Сенаті тоді звелися до дій проти «російської загрози».

В Росії переконані, що в Україні не знають про що Угода про асоціацію. Відтак цілий абзац приділили поясненню, що не передбачає Угода, називаючи її «казкою про світле майбутнє».

 антиросійський, МЗС Росії, світова політика, Угода про асоціацію Україна-ЄС

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *