10 червня у Хмельницькому поховали Дмитра Червонюка, який загинув в ДТП

Життя 23-річного Дмитра Червонюка трагічно обірвалося в четвер, 8 червня, в жахливій ДТП: на трасі Київ-Чоп його мотоцикл «Yаmаhа», на якому молодий чоловік рухався в напрямку Житомира, зіткнувся з вантажівкою КрАЗ, що здійснювала розворот із лівого ряду. Травми виявилися несумісними з життям, передає Голосно.

Дмитро Червонюк — син президента Асоціації приватних підприємців “Едельвейс” Галини Червонюк і власника Рівненського льонокомбінату Олега Червонюка. Він завершував своє навчанням за фахом технолога текстильного виробництва в університеті міста Ройтлінген в Німеччині та мав продовжити справу батька. Проект Goldi Jeans, яким займався молодий чоловік і докладав багато зусиль для запуску нової лінійки продукції сімейної торгової марки, був його дипломною роботою. Цими днями в Україні Дмитро перебував з виробничих питань. Саме зараз тривала завершальна стадія розробки інженерного проекту з монтажу обладнання для обробки джинсів.

У суботу, 10 червня, у Хмельницькому, де він жив разом із батьками, його друзі, родина, колективи усіх 4-х підприємств компанії «Льонокомбінат-Goldi» з Рівного, Хмельницького, Шепетівки та Волочиська, а також численні партнери найбільшого вітчизняного виробника одягу, прийшли віддати останню шану Дмитру Червонюку.

Розпочалося прощання о 10:00 за місцем проживання родини Червонюків. О 12:00 — відбулась панахида.

Дмитра Червонюка поховали на міському кладовищі у хмельницькому мікрорайоні Лезневе.

 

 

 

 

Читайте також:

У ДТП загинув син відомих хмельницьких підприємців

 

 

Фото: Facebook

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *