Cин вбитого у Києві ветерана АТО зворушливо розповів про батька

Ярослав, син ветерана АТО Сергія Олійника, якого 22 червня вбили поряд зі станцією метро «Золоті ворота», написав зворушливе звернення у зв’язку зі смертю батька, передає Znaj.ua.

Його він розмістив у Facebook.

Хлопець зазначив, що батько був завжди героєм для нього, який пішов захищати Україну, незважаючи на свій вік та складнощі.

«Мій батько був героєм не тільки на війні, коли щодня ризикував своїм життям заради нашого з вами майбутнього. Він був героєм для нас із мамою все життя, і ми це завжди знали… У 2015 році мій тато пішов на війну добровольцем, в 56 років, як би це було не складно, він вважав це своїм обов’язком», – розповів Ярослав.

Військовий за час боїв на Донбасі пережив численні розтяжки, артилерійські обстріли, але «не пережив, коли на його сина підняли руку». Хлопець наголосив, що його батько завжди відстоював справедливість і назавжди залишиться для нього прикладом.

«Тато назавжди залишиться для мене прикладом того, як потрібно себе вести, куди потрібно прагнути, як треба любити, і як справедливо жити. Чеснішої людини, ніж мій батько, я ніколи не бачив і не знав. Він завжди боровся за справедливість у політиці проти корупції, проти підставних чиновників, проти вічної брехливої пропаганди, проти покидьків, які гуляють на свободі і вбивають у центрі Києва ні в чому невинних людей», – написав Ярослав.

Він закликав українців цінувати своїх рідних і час, який можуть провести з ними, адже це все може раптово обірватися.

 

 

Читайте також:

У центрі Києва вбили Сергія Олійника, голову спілки мігрантів України та учасника АТО

 

Фото: Facebook

 вбивство, воїн АТО, Сергій Олійник

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *