У центрі Києва вбили Сергія Олійника, голову спілки мігрантів України та учасника АТО

Увечері 22 квітня під час сварки зарізали учасника АТО і голову спілки мігрантів України Сергія Олійника біля метро «Золоті ворота», передає Українська правда. Київ.

Про це повідомляє Аліна Боднар у facebook.

Вона відзначила, що Олійника убили на очах у сина за гру на синтезаторі.

«Убити батька-атошника. На очах у сина. У центрі Києва. За гру на синтезаторі….
«…Сьогодні вбили мого побратима Сергія Володимировича Олійника, нач. розвідки 1 бату 54 ОМБР. Служив в Мар’їнці, вбили в Києві. Він заснував і очолив Всеукраїнську профспілку ветеранів АТО і волонтерів. Він захистив свого сина музиканта в районі м.Золотих воріт в Києві. Смерть від ножового поранення. Вбивцю затримали. Ведеться розслідування. Ти завжди був безкомпромісно принциповим. Брав на себе навіть більше ніж міг. Брав за себе і за інших, які сторонились. Пишаюсь тим що знав тебе. Вічна пам’ять, друже. Підтримаємо сім’ю.»», — написала Боднар.

За даними ДТП.kiev.ua, Олійника убили ножем під час конфлікту. Після поранення він сів на лавку і за кілька хвилин помер.

Убивця утік, переховувався у сусідньому будинку, але за 20 хв його затримали. Наразі він у СІЗО.

Як повідомила «Українській правді. Київ» речник поліції Києва Оксана Блищик, конфлікт виник через гру вуличного музиканта – сина загиблого – у сквері.

«У нас є інформація, що син загиблого грав на музичному інструменті, убивця вийшов п’яний, став вимагати принизити гру. Тоді за сина вступився батько. Вони стали сваритися. Син у цей час десь подівся, а коли повернувся, то знайшов батька у крові», — відзначила Блищик.

Інформацію, яку раніше повідомили у соцмережі, про те, що убивця і загиблий разом випивали, у поліції підтвердити не змогли.

«У нас такої інформації немає. Є дані, що конфлікт виник через музику», — підсумувала Блищик.

Джерело «Української правди. Київ» у поліції підтвердило, що убитим є Сергій Олійник.

 

 вбивство, Сергій Олійник

1 thought on “У центрі Києва вбили Сергія Олійника, голову спілки мігрантів України та учасника АТО”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *