Перша зустріч Трампа та Путіна: Експерти вказали на тривожний знак

Особливу увагу під час першої особистої зустрічі лідерів Росії і Сполучених Штатів слід звернути на квіткову композицію, пише PolitekA.

На думку експерта з етикету Елеонори Басманова, поєднання дельфініума та білої орхідеї означає прохолодні відносини.

«Дельфініум досить пізно увійшов в таке масове вживання, тому він не використовується в протокольних букетах. І що стосується синіх кольорів і синіх відтінків, (їх використання) можливо, але якщо це враховується композиційно з інтер’єром приміщення, якщо інтер’єр дозволяє – оббивка, колір стін, гардини. Не знаю, можливо, організатори якось натякали на прохолодні відносини або ще якийсь сенс хотіли внести», – зазначила вона.

У той же час, на думку молодшого наукового співробітника біологічного факультету МГУ Микити Лавренова, квітка символізує старання і добрі наміри.

«Відповідно до грецької міфології, дельфініум виник з крові Аякса, нареченого Олени Прекрасної, який загинув під час битви, тому початково квітки дельфініума були символом старання, прагнення і добрих намірів», – сказав він.

Опубліковано перші знімки зустрічі президента США Дональда Трампа з російським лідером Володимиром Путіним, яка почалася в Гамбурзі

Бесіда проходить в Конгрес-центрі, для переговорів глав двох держав виділена кімната під номером 14. У приміщенні біля дальньої стіни встановлені крісла для лідерів.

 

 

Читайте також:

Перша зустріч Трампа з Путіним: про що розмовляли?

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *