«Короп Фест»: У Тернополі зварили рекордну юшку на 3 тисячі літрів

Цими вихідними, 8-9 липня, у Тернополі пройшов щорічний кулінарний фестиваль «Короп Фест», передає 24tv.ua. У рамках фестивалю кулінари приготували 3 тисячі літрів ухи і встановили рекорд України.

Уху почали варити ще вдосвіта за давнім рецептом з секретними інгредієнтами. Коли овочі добре проварилися додали і рибу. Для трьох тисяч літрів ухи ініціатори рекорду спроектували величезний казан. Майстрували його майже тиждень.

Готували рекордну уху за старовинним рецептом, якому понад 300 років, а під кінець додали ще два потаємних інгредієнти.

Як зазначає Терен, юшку для майже 6 тисяч тернополян готували 6-ро кухарів протягом 6 годин. Для приготування було використано по півтони коропа та картоплі, по 100 кг. морвки та цибулі, 10 кг. приправи, 15 літрів самогону та гілочку вишні.

Тернополяни із задоволенням коштували юшку та підходили за добавкою.

 

 «Короп Фест», Книга рекордів України, рекорд, юшка

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *