Економіст пояснив, чому міністр Рева, який образив українців, не піде з посади

Міністр соцполітики Андрій Рева був з самого початку неадекватний займаній посаді. Про це в Facebook написав незалежний економіст Данило Монін, передає PolitekA.

Експерт навів кілька прикладів поганої роботи міністра.

«Як тільки він зайшов на пост Міністра, то спочатку заблокував пенсійну реформу підготовлену у власному міністерстві. Потім почав лякати підвищенням ЄСВ для підприємств. Потім поставив всіх своїх людей, щоб не давали інформацію по верифікації, проведеної Мінфіном. Що зрозуміло з самого початку не буде працювати і верифікація буде поховано. Бо система не може копати сама під себе», – повідомив Монін.

Також економіст додав, що Рева зараз просуває «суперсекретну пенсійну реформу, текст якої навіть експерти в пенсійній сфері не могли отримати».

«Одні презентації замість законопроектів. Ну і природно мова йде виключно про модифікації існуючої солідарної системи, яку політрук Пітерського училища він же Міністр соціальної політики Рева намагається представити», – зазначає Монін.

Економіст вважає, що Реву не усунуть з посади, бо він особистий протеже прем’єр-міністра Володимира Гройсмана і піти вони зможуть лише удвох.

В той же час, в Кабміні заступилися за Реву, який вважає українців ненажерливими.

 

 

Читайте також:

В Уряді вважають, що українці забагато їдять

 Андрій Рева, україні ненажерливі

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *