Напад з ножем в Сургуті: російські ЗМІ назвали ім’я ймовірного нападника

Різанину в Сургуті 19 серпня, ймовірно, скоїв 19-річний Артур Гаджієв. Уродженця Дагестану підозрюють у нанесенні важких поранень сімом особам у Сургуті, передає 24tv.ua.

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням слідчих. Раніше у скоєні кривавої різанини у Сургуті підозрювали Бобічела Абдурахманова – вихідця із Середньої Азії. Його нібито часто помічали у дивному стані, схожому на наркотичне сп’яніння. Повідомлялось, що він може страждати від психічних розладів.

Окрім того, слідчі спростували інформацію по затримання другого чоловіка, який може бути причетним до різанини.

Щодо 19-річний Артура Гаджієва відомо, що його батько перебуває на обліку як екстреміст і послідовник радикальних релігійних течій.

Внаслідок різанини у Сургурі було поранено сімох осіб – двох жінок та п’ятьох чоловіків. нападник бив ножом в область живота або в шию. Один із постраждалих перебуває у важкому стані. Самого нападника ліквідували правоохоронці.

Крім цього, як зазначає 24tv.ua, бойовики «Ісламської держави» взяли на себе відповідальність за напад на людей з ножем у російському Сургуті.

Про це у своєму Twitter повідомила SITE Intel Group, яка відстежує медійну активність терористів, з посиланням на підконтрольне бойовикам агентство AMAQ.

Крім того, цю інформацію підтверджує інформаційна агенція Reuters.

 

 

Читайте також:

У Росії чоловік напав з ножем на перехожих

 Артур Гаджієв, напад з ножем, Сургут

1 thought on “Напад з ножем в Сургуті: російські ЗМІ назвали ім’я ймовірного нападника”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *