У Міністерстві охорони здоров’я з’являться ще 5 топ-менеджерів

В результаті реформи Міністерство охорони здоров’я “приросте” п’ятьма директорами, пише PolitekA.

У Міністерстві охорони здоров’я України в рамках реформи державного управління з’являться п’ять нових директоратів. Про це  у Facebook повідомила в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун.

За інформацією міністра, будуть створені додаткові напрямки:

  1. Директорат стратегічного планування та євроінтеграції;
  2. Директорат громадського здоров’я;
  3. Директорат медичних послуг;
  4. Фармацевтичний директорат;
  5. Директорат медичної освіти, кадрів і науки.

“Наша команда дуже зацікавлена ​​в посиленні міністерства для успіху медичної реформи і докладе максимальних зусиль для оперативного та максимально детальної комунікації всіх деталей цього процесу”, – зазначила Супрун

Як зазначає Урядовий портал, кандидати на всі наявні вакансії будуть відбиратися шляхом проведення прозорого конкурсу за міжнародними стандартами підбору персоналу.

Уряд також розробив єдиний портал, на якому будуть зібрані вакансії фахівців з питань реформ та на якому можна буде подати документи на конкурс он-лайн. Вакансії на ньому будуть додаватись самими міністерствами з 4 вересня 2017 року (про дату запуску порталу та його адресу громадськість буде повідомлено додатково).

«Нові посади – це шанс кожного справжнього фахівця ззовні або зсередини чинної держслужби реалізувати свій потенціал за гідну ринкову зарплату, — підкреслив з цього приводу Міністр Кабінету Міністрів України Олександр Саєнко. – Разом з тим у нових людей буде дуже багато складної роботи. Тому ці вакансії – це робота для справжніх патріотів, які готові завзято та віддано працювати задля перебудови всієї країни».

Варто відзначити, що створення нових чиновницьких “директоратів” викликало шквал критики в соціальних мережах. Українців обурює, що за бюджетні гроші під виглядом реформ роздувається держапарат.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *