З Днем Незалежності, Україно!

Сьогодні, 24 серпня 2017 року, Україна у 26 раз відзначає одне з найвеличніших та найбільш знакових свят — День Незалежності!

Саме у цей день 26 років тому відбулось ухвалення Верховною Радою УРСР Акту проголошення незалежності України. Саме цей день прийнято вважати датою створення держави Україна в її сучасному вигляді. Саме у цей день здійснилася споконвічна мрія українців — бути господарями на своїй незалежній прекрасній і чарівній землі.

20 лютого 1992 року Верховна Рада України ухвалила постанову «Про День незалежності України». У ній зазначено:

«Зважаючи на волю українського народу та його одвічне прагнення до незалежності, підтверджуючи історичну вагомість прийняття Акта проголошення незалежності України 24 серпня 1991 року, Верховна Рада України постановляє:

1. Вважати день 24 серпня Днем незалежності України і щорічно відзначати його як державне загальнонародне свято України.»

Колектив порталу новин «Будь у курсі» вітає усіх українців з величним святом і бажає миру та злагоди, нехай наші мрії про краще життя окриляють усіх нас на нові звершення, на нові добрі справи в ім’я нашої України, та її майбутніх поколінь!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *