Будувати нову кар’єру – ніколи не пізно: 5 міфів про зміну діяльності

Стати шеф-поваром після того, як ви провчилися декілька років на юридичному, наприклад, нелегко. Але реально! Для того, що кардинально змінити сферу діяльності сьогодні є всі можливості, варто лише ними скористатися, пише 24tv.ua.

В першу чергу, ви будете боятися, що у вас нічого не вийде, або що ви «вже занадто старі» для такого. Але це все міфи, і від них треба позбутись якомого швидше.

Міф 1: ви будете робити все самостійно

Звісно, після того, як ви полишите роботу до якої вже звикли, то більше не буде вашого шефа чи улюблених колег. Але без підтримки ви не залишитесь. У вас є друзі, родичі, кохана/коханий, які вас точно підтримають та допоможуть усім, що тільки в їхніх силах.

Міф 2: якщо не виходить – кидайте все повертайтесь назад

Немає нічого дивного в тому, що в новій сфері діяльності протягом певного відрізку часу ви будете новачком. Вам доведеться вчитися новому і заглиблюватись в іншу сферу діяльності. Перші невдачі – не привід відмовлятися від своє мрії. Лише наполегливість забезпечить вам успіх.

Міф 3: реальність не буде відповідати вашим мріям

Коли ви твердо вирішили поринути в нову сферу діяльність, цілком природньо, що ви уявили собі ідеальний офіс чи себе в ньому. Можливо, ви досягнете цього не одразу. Але якщо ви зруйнували міф 2 – то у вас не виникне з цим проблем і ви обов’язково досягнете того, про що мріяли.

Міф 4: ви занадто старі

Скільки вам років? Тридцять? П’ятдесят? Вісімдесят? Успіху можна досягти в будь-якому віці. Всіх, хто прагне змінити своє життя, об’єднує одне – бажання змін і сміливість, щоб сказати рутині «досить».

Міф 5: ви не будете отримувати високу зарплатню

Все. звісно, залежить від професії. Логічно, що провідний працівник IT-компанії буде отримувати вищу зарплатню, ніж, скажімо, шеф-кухар маловідомого ресторану у Києві. Однак, у кожній сфері діяльності можна розвиватися та досягати нових вершин. Разом із вашими новини навичками – буде рости і ваша зарплатню. Окрім того, ви будете щасливими з понеділка по п’ятницю. І особливо на вихідних. А цього не купиш ні за які гроші.

 зміна роботи, кар'єра, пошук роботи

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *