18-річний воїн-сирота з Хмельниччини потребує допомоги: він підірвався на міні в зоні АТО

18-річний Руслан Кашиця, який з першого класу жив у плужнянській школі-інтернаті, а потім поїхав в зону АТО, підірвався на міні під Торецьком. Хлопець втратив ногу і майже повністю зір. Спершу його госпіталізували в Дніпро, а потім доправили до Одеського військового шпиталю, де він буде довго лікуватись і відновлюватись. Про це повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на ТСН.

Після численних операцій зір хлопця почав покращуватись. Лікарі певні, що скоро він зможе навіть читати.

Сюжет про Руслана Кашицю побачили вихователі школи-інтернату з Хмельниччини і впізнали свого колишнього вихованця. Після цього поїхали за 800 кілометрів до нього в реанімацію. Кажуть, що Руслан піклувався про молодших і допомагав старшим у селі, усі дев’ять років навчання в інтернаті намагався заслужити любов і до самого випускного чекав на рідну маму.

«Добилися телефон мами, знайшли номер. І він подзвонив: мамо, в тебе є один день, щоб мене побачити, я буду тебе чекати. Він цілий день виглядав, чи приїде мама чи ні. І ця мама так і не приїхала», — згадує вчителька.

Як пише odessa.net.ua, земляки Руслана просять одеситів та волонтерів допомогти і підтримати бійця. Йому необхідні медикаменти і постійний догляд.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *