Михайло Саакашвілі виступив з промовою перед хмельничанами

4 жовтня Хмельницький відвідав екс-губернатор Одеської області, колишній президент Грузії та лідер політичної сили «Рух нових сил» Михайло Саакашвілі.

27 липня 2017 року, у період перебування Саакашвілі на території США, колишнього очільника Одещини було позбавлено українського громадянства. Як заявили в Державній міграційній службі, це було зроблено через надання екс-президентом Грузії неправдивих відомостей при отриманні паспорта. Приводом став факт, що 2015 року в анкеті Саакашвілі написав, що не перебуває під слідством в Україні або за її межами. При цьому він був заочно арештований у Грузії.

Політик переконливо заявив, що у вересні повернеться до України. І дійсно, «прорив Саакашвілі» відбувся 10 вересня. З того часу, Михайло Саакашвілі з виступами відвідує міста України.

Хоча початок заходу був призначений на 18-00 і на площі перед кінотеатром Шевченка зібралась досить значна кількість як прихильників так і противників політика, Михайло Саакашвілі з’явився перед хмельничанами з 30-ти хвилинним запізненням. Причиною затримання виявилось його спілкування з мешканцями Хмельницького протягом того часу, доки політик йшов по центральній вулиці міста, Проскурівській.

Традиційно, промова Михайла Саакашвілі була емоційною та сповненою гарячих гасел.

Розпочавши свій виступ, він подякував усім тим, хто знайшов час та бажання прийти на площу, і заявив, що він та його політична сила спільно з усіма небайдужими українцями налаштована на боротьбу і перемогу.

У ході промови Михайло Саакашвілі сповістив, що через два тижні, 17 вересня, політична сила «Рух нових сил» збирається на Всеукраїнську акцію протесту «Лиш боротись значить жить» під стінами Верховної Ради України, де висуватиме 5 основних вимог до очільників країни:

  • забезпечення реального економічного зростання та створення нових робочих міст в країні: наразі, за словами Михайла Саакашвілі, деклароване зростання доходів становить 1,7%, в той час, як інфляція сягає 17%. Якщо не буде забезпечене реальне зростання економіки, то президент України має розпустити Уряд та ВРУ.
  • звільнення Михайла Охендовського, очільника Центральної виборчої комісії України, з подальшою розробкою та прийняттям законодавчої бази, яка нівелюватиме вплив оліхаргії на політичні процеси в Україні.
  • перегляд та формування реальних, обґрунтованих тарифів на послуги ЖКГ та немонопольного ринку комунальних послуг.
  • виконання обіцянки «посадити своїх трьох любих друзів.» Пан Михайло озвучив і перелік тих прізвищ «друзів», проти яких мають бути порушені прокуратурою кримінальні справи.
  • продаж активів, які належать чинному президенту, оскільки якщо у очільника крайїни є 144 задекларованих підприємства, то він в першу чергу займатиметься ними та дбатиме про їх інтереси, а населення країни та проблеми пересічних українців будуть мати другорядне за важливістю значення.

«Тоді у Порошенка буде час думати про вас і у нього не буде мотивації конкурувати з іншими бізнесменами, такими як ви. Бо президент не може конкурувати зі своїми людьми» — додав у свому виступі Саакашвілі.

По завершенню виступів Михайло Саакашвілі продовжив своє спілкування з хмельничанами та робив з усіма бажаючими числені селфі.

Докладніше дивіться на світлинах та відео:

 

 

 

Опубліковано РУХ НОВИХ СИЛ Хмельниччина 4 жовтня 2017 р.

 

 

 

Читайте також:

Навіщо Порошенку позбавляти Саакашвілі українського громадянства?

2 thoughts on “Михайло Саакашвілі виступив з промовою перед хмельничанами”

  1. Уведомление: Скасування депутатської недоторканості: що принесуть мирні масові акції 17 жовтня? — Будь у курсі — портал новин

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *