У Харкові Lexus збив пішоходів на переході: вже відомо про 6 загиблих (+фото, відео)

18 жовтня о 20:45 в Харкові на вулиці Сумській сталася жахлива аварія. За даними поліції, водій Lexus зіткнувся з Volkswagen, після чого Lexus викинуло на тротуар, де знаходилась група людей. Попередньо повідмили, що внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості, передає Укрінформ.

Про це сповістив “Українській правді” директор департаменту комунікації Нацполіції Ярослав Тракало.

“Аварія сталася на вулиці Сумській неподалік площі Конституції о 20:45. За попередньою інформацією, автівка вилетіла на тротуар, де на пішохідному переході стояли люди і чекали на зелене світло, щоб перейти вулицю”, — йдеться в повідомленні.

Нажаль, за повідомленням директора Департаменту комунікації МВС Артема Шевченко в коментарі телеканалу «112 Україна», на ранок, 19 жовтня, кількість загиблих в результаті ДТП у центрі Харкова збільшилася до шести осіб, пише ВВС.

Інформацію про шістьох загиблих підтвердила і голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична.

«Сьогодні в Харкові сталася жахлива трагедія. У результаті ДТП загинули 6 людей, ще 2 знаходяться у важкому стані», — написала вона в Facebook.

Як повідомляє на Facebook ГУ Нацполіції в Харківській області, за інформацією радника голови МВС Антона Геращенка, двоє постраждалих внаслідок ДТП молодих жінок перебувають важкому стані.

“За попередніми даними, 11 осіб постраждали: 5 громадян загинули, 6 отримали травми різного ступеня тяжкості. Дві дівчини з числа постраждалих перебувають в реанімації у вкрай тяжкому стані. Лікарі борються за їхнє життя”, — йдеться в повідомленні.

Поліція оприлюднила список загиблих і поранених у ДТП громадян:

Загиблі:

  • Євтеєв Олександр Сергійович, 27 років;
  • Кобисєва Ніна Львівна, 28 років;
  • Умаєва Олена.

Доставлені до лікарні:

  • Берченко Олена Ігорівна, 25 років;
  • Неудачин Юрій Юрійович, 24 роки;
  • Нестеренко Оксана Василівна, 36 років.

“Особи ще двох жінок встановлюються: вагітна жінка доставлена до обласної лікарні, інша постраждала — до відділення політравми харківської лікарні”, — зазначають поліцейські.

 

Слідчими органами відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

 

 

 

 

Фото: newsroom.kh.ua та Антон Геращенко

4 thoughts on “У Харкові Lexus збив пішоходів на переході: вже відомо про 6 загиблих (+фото, відео)”

  1. Уведомление: Трагедія у Харкові: що сталось та хто винен? — Будь у курсі — портал новин
  2. Уведомление: ДТП у Харкові: поліція оприлюднила дані про усіх загиблих та постраждалих — Будь у курсі — портал новин
  3. Уведомление: У крові винуватиці моторошної ДТП у Харкові знайшли наркотики — Будь у курсі — портал новин

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *