8 жовтня своє професійне свято відзначають українські юристи

Сьогодні, 8 жовтня, своє професійне свято відзначають українські юристи. Про це повідомляє Укрінформ.

День юриста встановлений «…на підтримку ініціативи Міністерства юстиції України, Спілки юристів України, Спілки адвокатів України…» згідно з Указом Президента від 16 вересня 1997 року. Найбільшою фаховою спілкою працівників Феміди є Союз юристів України – добровільне громадське об’єднання правознавців України. На сьогодні у його складі понад 100 тисяч індивідуальних членів та майже стільки ж юристів в установах, на підприємствах і в організаціях, що є її колективними членами і галузевими асоціаціями. Організації Союзу діють у всіх регіонах країни.

Урочисте святкування Дня юриста Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області відбулось у останній робочий день перед відзначенням професійного свята — 6 жовтня.

В першу чергі усіх працівників привітав начальник управління Віктор Худняк, побажавши міцного здоров’я, успіхів і нових звершень:

«Сьогодні тут зібралися кращі представники юстиції не лише області, але й України. Я радий, що у нашому колективі є гарна, професійна атмосфера. Мені приємно бачити вас щирими, цілеспрямованими та активними. Я бажаю нам усім миру, на який наша країна давно заслуговує. Ми  з вами повинні творити достойне майбутнє, адже юристи – це еліта цивілізованого суспільства!».

По завершенню привітання з нагоди святкування професійного свята та за сумлінне виконання обов’язків Віктор Анатолійович нагородив грамотами, подяками і подарунками працівників управління.

До привітань також приєдналися перший заступник начальника управління Неля Продан, заступник начальника управління з питань державної реєстрації — начальник Управління державної реєстрації Світлана Лисюк та заступник начальника управління з питань державної виконавчої служби – начальник Управління державної виконавчої служби Роман Касянюк.

До привітань приєдналась і голова відділення Нотаріальної палати України в Хмельницькій області, приватний нотаріус Аліна Оксанюк та відзначила окремих приватних нотаріусів грамотами і подяками Нотаріальної палати України.

 

 

З нагоди професійного свята на офіційному сайті Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області розміщено привітання юристів Хмельниччини та усієї України:

Шановні колеги!

Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області вітає вас із професійним святом —  Днем юриста!  Кожен з нас, хто обрав собі покликання юриста – це людина, яка  відстоює  справедливість, стоїть на сторожі законності, верховенства права та міцних демократичних інститутів.

Сьогодні від вашої компетентності та відповідальності, принциповості та чесності багато в чому залежить, що нас чекатиме в майбутньому. Ми – одні з тих, на кого покладено завдання формувати нове свідоме суспільство, в якому кожен матиме рівні права, зможе реалізувати себе у потрібній галузі, жити достойно та якісно, бути гідним громадянином нашої держави, що процвітає.

Бажаю вам міцного здоров’я, миру та злагоди у ваші родини, успіхів у всіх починаннях, впевненості в кращому майбутньому. Нехай ваші дії впевнено втілюються у життя, створюючи ідеальне суспільство, яке буде побудоване на законності та чесності!  Творімо краще майбутнє разом!

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *