Роман Безсмертний: В Україні переможе «казус Макрона»

На президентських виборах в Україні з’явиться людина, яка не матиме бізнесу, а просто через певні обставини буде йти до перемоги, передає 24tv.ua.

Таку думку озвучив політик і дипломат, колишній представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи в Мінську Роман Безсмертний в інтерв’ю виданню «Апостроф».

«Переможе казус Макрона. Буде представлена політична лінійка від Олега Ляшка до Юрія Бойка, Святослава Вакарчука, Міхеїла Саакашвілі (останній — також гравець, оскільки сегментує політичний спектр). Сюди будуть навмисно введені люди, щоб вивести Петра Олексійовича до другого туру», – вважає дипломат.

Персоні на кшталт Макрона Безсмертний прогнозує перемогу. Адже інші політичні опоненти будуть знищувати один одного, у той час «Макрон» буде пропонувати вирішення проблем.

«Ймовірно, цю фігуру все знають, як знали Макрона, який був міністром економіки. І цю людину всі бачать, але його особливість в тому, що він не буде ні з ким грати. Причому ці люди – Ляшко, Рабинович, Бойко — будуть «вбивати» один одного, а в цей час умовний «Макрон» буде пропонувати рішення проблем», – вважає дипломат.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *