У Старокостянтинові поліцейські врятували з річки пасажира нетверезого водія-втікача

У Старокостянтинові сп’янілий кермувальник, тікаючи від поліції, ледь не позбавив життя себе та пасажира мікроавтобуса.

Вночі у Старокостянтинові водій напідпитку Peugeot Boxer влаштував перегони з патрульними, та не впорався з керуванням, протаранив огорожу і впав з моста у річку, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу патрульної поліції.

Відтак, бажаючи заощадити на штрафі за водіння напідпитку, чоловік ледь не позбавив життя себе та пасажира мікроавтобуса.

Коли копи зупинили бус Peugeot Boxer, який їхав вихилясами, то за кермом виявили сп’янілого 41-річного краянина з Старосинявщини. Повернувшись до салону за документами після тесту, горе-водій несподівано завів двигун і почав утікати, спричинивши погоню. Але на вулиці Грушевського «пілот» не впорався з керуванням, в’їхав у відбійник, протаранив огорожу мосту і впав у річку.

Кермувальник сам вибрався з мікроавтобуса і виплив на поверхню, а от на допомогу його 44-річному пасажиру у воду кинувся капрал поліції Дмитро Мартинюк, який тільки нещодавно закінчив навчання і декілька місяців тому склав присягу поліцейського. Транспортний засіб вже діставали рятувальники.

На щастя, ніхто з чоловіків не постраждав, тому кримінальне провадження не відкривали. На винуватця склали три адміністративні протоколи за ст. 124 «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна», ст. 130 «Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння» та ст. 122-2 «Невиконання водіями вимог про зупинку».

 

 

Джерело: Depo.ua

 порятунок, Старокостянтинів

1 thought on “У Старокостянтинові поліцейські врятували з річки пасажира нетверезого водія-втікача”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *