Підприємці Prom.ua отримали 34% знижку на відправлення Укрпоштою

Продавці найбільшого маркетплейсу України Prom.ua можуть відправляти посилки покупцям через Укрпошту зі швидкою доставкою  на 34% дешевше. До кінця 2017 інтернет-підприємці отримують знижку на тариф «Укрпошта Експрес». Про це повідомляє прес-служба поштового оператора.

«Для сегменту електронної комерції Укрпошта вже розробила низку послуг та сервісів. Ми завершили інтеграцію АРІ і тому продавці можуть користуватися усіма перевагами «особистого кабінету» й відправляти свої товари зі значною знижкою. Підприємці з Prom.ua  оцінили наші нові продукти – зараз кожний другий продавець маркетплейсу пропонує доставку Укрпоштою», —  сказав в. о. генерального директора Укрпошти Ігор Смілянський.

Нині маленькі міста і села активно замовляють товари. За даними Укрпошти, міста-мільйонники відправляють туди третину посилок. Стільки ж Київ надсилає в найбільші міста України — Харків, Дніпро, Львів, Одесу.

«Українці звикли до зручних способів доставки завдяки роботі державних і комерційних логістичних служб. Тому для інтернет-підприємців важливо після продажу оперативно доставити товар клієнту. У містах-мільйонниках це давно не проблема. А от з відправленнями в малі міста й сільську місцевість є складнощі. Експрес доставка від Укрпошти допоможе онлайн-продавцям швидко і недорого надіслати покупцям потрібні товари в будь-який регіон України, — коментує Іван Портний, керівник маркетплейсу Prom.ua. — Так інтернет-покупки стануть доступнішими й для жителів невеликих населених пунктів».

Довідково.
Укрпошта має найбільшу мережу в країні — 11,5 тис. відділень. Це більше ніж вся банківська система України, яка нараховує понад 9 700 відділень. Національний поштовий оператор забезпечує міжнародний поштовий авіа і наземний обмін з усіма країнами світу, в т. ч. 192 країнами-членами Всесвітнього поштового союзу. Укрпошта щорічно доставляє більше 200 млн внутрішніх і міжнародних відправлень. Компанія — третій роботодавець у країні — 72 000 працівників, з них близько 32 000 листоноші.
Prom.ua — найбільший маркетплейс України, де більше 720 тисяч інтернет-підприємців продають 89 млн товарів і послуг. У 2016 році покупці маркетплейсу придбали товарів на суму понад 8 млрд. грн.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *