У Старокостянтинові витягли з річки затонулий мікроавтобус нетверезого водія-втікача

На Хмельниччині співробітники ДСНС витягнули з річки Ікопоть у місті Старокостянтинів затонулий мікроавтобус, передає 24tv.ua.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

«Прибувши до місця виклику було встановлено, що автомобіль повністю знаходиться під водою. Для чіпляння троса до автомобіля залучали групу водолазно-рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Хмельницькій області», – йдеться у повідомленні.

Рятувальникам вдалось за допомогою лебідки витягнути автомобіль на проїзну частину дороги. На місці працює поліція, яка встановлює обставини інциденту.

Нагадаємо, у Старокостянтинові сп’янілий кермувальник, тікаючи від поліції, ледь не позбавив життя себе та пасажира мікроавтобуса.

Вночі у Старокостянтинові водій напідпитку Peugeot Boxer влаштував перегони з патрульними, та не впорався з керуванням, протаранив огорожу і впав з моста у річку, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу патрульної поліції.

Коли копи зупинили бус Peugeot Boxer, який їхав вихилясами, то за кермом виявили сп’янілого 41-річного краянина з Старосинявщини. Повернувшись до салону за документами після тесту, горе-водій несподівано завів двигун і почав утікати, спричинивши погоню. Але на вулиці Грушевського «пілот» не впорався з керуванням, в’їхав у відбійник, протаранив огорожу мосту і впав у річку.

 

 

Читайте також:

У Старокостянтинові поліцейські врятували з річки пасажира нетверезого водія-втікача

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *