Харківська ДТП: Родина загиблих матері й доньки Сокіл відмовилась від грошей батьків Зайцевої

Мати й бабуся Алли та Анастасії Сокіл, які загинули в результаті ДТП в центрі Харкова, відмовилися приймати гроші від родини винуватиці аварії Олени Зайцевої.

Про це повідомляє 24tv.ua з посиланням на «Сегодня«.

За словами жінки, мати Олени Зайцевої приїжджала до неї, але вона не хотіла з нею спілкуватися.

Її мати приїжджала до нас. Я не захотіла з нею зустрічатися. Нам не потрібно від них нічого, адже ніякими грошима не можна окупити двох моїх дівчаток,
– розповіла вона.

Жінка досі перебуває в шоці, тому що замість того, щоб святкувати 20-річчя внучки, в будинку влаштували поминки з нагоди дев’яти днів з моменту її загибелі.

«Ми поки не думали з приводу позовів, моральної компенсації. Для мене зараз головне – провести всі необхідні ритуали», – додала вона.

Як повідомляє InterMarium, зі слів адвоката Дмитра Марцоня, який готовий надати безкоштовну юридичну допомогу родинам, в цій справі родичів квапити не потрібно.

“Ми уклали договір з сестрою Ніни Кобисевої, поспілкувалися з братом і дядьком Алли і Анастасії Сокіл. Але співпрацю ще не починали. Близьким потрібно оговтатися від гоpя”, – говорить адвокат.

 

 

Читайте також:

Волонтер про ДТП Зайцевої: У Харкові зіткнулися два світи

Внаслідок харківської ДТП загинули дружина та донька Героя АТО

 ДТП, Олена Зайцева, родина Сокіл, Харків

1 thought on “Харківська ДТП: Родина загиблих матері й доньки Сокіл відмовилась від грошей батьків Зайцевої”

  1. Уведомление: Суд у справі Харківського ДТП: стало відомо, хто з потерпілих взяв гроші від родини Зайцевої — Будь у курсі — портал новин

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *