Блогер Денис Казанський: На Донбасі — відчай і розчарування

Ситуацію на Донбасі можна охарактеризувати як відчай і розчарування, бо люди чекали іншого розвитку подій.

Таку думку висловив донецький журналіст і блогер Денис Казанський, повідомляє 24tv.ua з посиланням на «Апостроф«.

«Вони ображені. Ображені і злі, впринципі, на всі сторони конфлікту. Вони, звичайно, не полюбили Україну. Наївно вважати, що вони прямо всі там стали українськими патріотами. У нас так, я знаю, деякі кажуть, але я б все-таки залишався реалістом», – додав Казанський.

Він додав, що на Донбасі зараз далеко не проукраїнські настрої.

Вони, природно, ненавидять «ДНР» і «ЛНР», тому що вони взагалі не за це голосували спочатку, не за це виходили на вулиці. Коли вони ходили на «референдум», їм пояснювали, що це «референдум» за приєднання до Росії, хтось говорив взагалі, що це «референдум» за федералізацію. Але вони не очікували, що їх просто перетворять на якусь резервацію, яка і не Україна, і не Росія, і взагалі незрозуміло що,
– зазначив блогер.

Він пояснив, що люди на Донбасі дуже ображені на Росію за те, що вона їх не забрала до себе.

«Звичайно, вони ображені, вони злі. Відчувається ця злість в коментарях в соціальних мережах, в їх розмовах, по настроям, наскільки я знаю з того, що розповідають родичі, знайомі. Але я думаю, це не означає, що вони хочуть в Україну. Багато просто хочуть якоїсь стабільності, щоб все закінчилося. Обивателі хочуть просто, щоб хтось прийшов – Росія, Україна, вже хоч якась цивілізація», – додав він.

 

 днр, окупований Донбас

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *