«Танці з зірками 2017»: перемогли Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко

Десятий випуск «Танці з зірками 2017» вийшов 29 жовтня на телеканалі «1+1» о 21:00. У цьому випуску «Танці з зірками 2017» 3 танцювальні пари змагалися за перемогу у шоу. Однак переможцем легендарного шоу стала пара Наталі Могилевської та Ігоря Кузьменка, зазначає 24tv.ua.

За остаточними голосами суддівських оцінок за два танці та глядацького голосування переможцем проекту «Танці з зірками 2017» стала пара Наталі Могилевської та Ігоря Кузьменка.

У своєму першому танці переможна пара Наталії Могилевської та Ігоря Кузьменка виконала аргентинське танго, яким підкорювала свій дебютний вихід 10 тижнів тому.

Другий танець у фіналі проекту пара Наталі Могилевської та Ігоря Кузьменка виконала в жанрі «відчайдушного» контемпорарі під кавер-версію виконавиці Sia «Chandelier». Саме цей станець став наче переломним у прямих ефірах шоу і саме там Наталя показала себе ніжною, тендітною та водночас дуже беззахисною.

Ну а третій і останній танець у проекті пара-переможець Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко виконали в жанрі чуттєвої румби під виконання кавер-версії пісні гурту «Океану Ельзи» – «Така як ти». Неймовірно емоційна та гаряча пара, яка вперто боролася за перемогу у шоу все ж добилася свого результату.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *