«Світлофор теж посадять?»: соцмережі обурені арештом водія «Таурег»

Користувачі соціальних мереж обурені рішенням суду, який заарештував водія «Таурег» Геннадія Дронова, що є учасником жахливої харківської ДТП, передає PolitekA.

Вони вважають, що таким чином намагаються «відмазати» Олену Зайцеву, переклавши провину на іншого учасника смертельної аварії. Рішення суду вважають несправедливим.

«Світлофор теж посадять?», «Ідіотизм системи правосуддя. Прокурори грошів мабуть немало від сім’ї Зайцевих отримали ось і почали щимити водія туарега. У таких, як Зайцева, совісті немає. Їй головне свою шкуру врятувати як завгодно», «Харківський суд сьогодні офіційно дав зрозуміти народу України, що з грошима можна здійснювати будь-які злочини, вбивати людей і т.д… І саджати невинних людей!», «Знайшли цапа-відбувайла, а тварюка буде бідною дівчинкою, нічого, суд божий є, нехай ця тварюка не знає спокою, нехай щоночі приходять шестеро молодих, красивих жертв», – пишуть в мережі.

Рішення викликає у користувачів соцмереж все більше недовіри до діяльності суду, а в інтернеті все частіше з’являються повідомлення про можливість самосуду.

«Але ж злі люди можуть тварюку Зайцеву і лінчувати…, а заодно і суддів люструвати. Давно пора карати такі суди, як зрадників батьківщини у воєнний час, і тупо відстрілювати за законами воєнного часу. Зажрались зовсім вже”, “Шкода, що нема смертної кари на тих всіх продажних суддів і тих блатних виродків… але людський самосуд ще ніхто не скасовував для таких водіїв, суддів-мажорів!!!», «Нехай шлю*ку випускають. Її треба вбити. Так буде справедливо», «Знайти Зайцеву, порізати на шматочки і посипати сіллю… можливо тоді мажори одумаються?!!», «Якщо не посадять – завалять, як барана, якщо з країни не виїде, але і там дістануть: за вчинки потрібно відповідати», – пишуть у мережі.

Але не всі налаштовані так радикально.

«Потрібно звертатися в європeйский суд. Потрібен мітинг проти суду Харкова», – пропонують користувачі мережі інше рішення проблеми.

Крім того, підкреслюється, що до цієї справи потрібно більше активної уваги з боку громадськості.

«Найприкріше, що сам Харків мовчить. І спостерігає. Ні тобі протестів, наче й місто велике», – зазначають в інтернеті.

«А на лікування їй не зібрати гроші і на ремонт «лексуса»? Точно скажуть, що вони самі під колеса кинулися!», «Тоді ще повинні вибачитися перед цією “царівною” ті, що ставили асфальт, світлофор, малювали зебру, а взагалі всі ті, що народилися на світл і заважають мажорам жити на повну», – кипить хвиля обурення в мережі.

Також в інтернеті нагадують, що від такої трагедії не застрахований ніхто.

«Ті, що продалися за бабки і винесли такий вердикт – якщо ви опинитеся на місці жертв? Від такого ніхто не застрахований… чи варто місце в труні ваше або ваших дітей тих грошей, за які ви продалися?», – відзначають користувачі соцмережі.

 

 

Читайте також:

ДТП у Харкові: водій Volkswagen Touareg розповів свою версію подій

ДТП у Харкові: прокурори сумніваються у діагнозі другого учасника ДТП Дронова

 Генадій Дронов, ДТП у Харкові, Олена Зайцева

1 thought on “«Світлофор теж посадять?»: соцмережі обурені арештом водія «Таурег»”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *