В зоні АТО загинув Олександр Яроцький зі Старокостянтинова

Про зигибель Героя з Хмельниччини повідомив 42 гарнізонний будинок офіцерів на своїй сторінці у мережі Facebook:

«Чергова втрата в зоні АТО для Старокостянтинова

В АТО загинув Олександр Яроцький, боєць 128 ОГПБр.

Як повідомляє Сергій Жмурко, голова громадської організації “Учасники АТО м.Старокостянтинова”, Олександр народився в Росії, проживав в Старокостянтинові.

В АТО він потрапив із другою хвилею мобілізації, пройшов Іловайськ, Дебальцево. Потім він повернувся до дому, працював в Газконторі.

Це була друга ротація Олександра.

Церемонія прощання з загиблим Олександром Яроцьким відбудеться завтра, 19 листопада 2017 року з 10.00 до 12.00 в 42 гарнізонному будинку офіцерів.»

Як повідомляє Cenzor.net, Яроцький Олександр Вікторович народився 15 жовтня 1984 року в Росії. Жив у місті Старокостянтинів Хмельницької області.

Навчався спочатку в Старокостянтинівській школі №8, потім у старших класах у школі №3. У 2002 році закінчив Старокостянтинівський професійний ліцей, де здобув спеціальність кухаря. Того ж року Олександр був призваний на строкову військову службу, яку проходив на 3568-й зенітній техничній ракетній базі (в/ч А4009).

Перед війною, з 2010 року, працював слюсарем-ремонтником у Старокостянтинівській філії ПАТ «Хмельницькгаз».

На фронт Олександр Яроцький потрапив із другою хвилею мобілізації в 2014 році. Пройшов пекло Іловайська та Дебальцевого. Після демобілізації повернувся додому, на колишнє місце роботи. Згодом знову пішов в армію на службу за контрактом. Служив у 128-й ОГПБр (в/ч 1556)кухарем. Потім попросився на передову.

 

 

 

Читайте також:

Важка доба в зоні АТО: один військовий загинув, одного поранено, ще одного травмовано

 Олександр Яроцький, Старокостянтинsв

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *