Mister Twitter: Трамп на 21 місці у рейтингу найпопулярніших користувачів

Улюбленою «зброєю» президента США Дональда Трампа у дипломатичних війнах та різноманітних звинуваченнях є соцмережа Twitter, де він значно популярніших, аніж в реальному житті. Однак і там не обійшлося без фейків, які все частіше супроводжують 45-го президента Сполучених Штатів Америки, передає Портал «Будь у курсі» з посиланням на 24tv.ua.

Трамп має у Twitter 42,5 мільйона підписників, що піднімає його на 21 місце у рейтингу найпопулярніших користувачів. Та виявилося, що лише 47% з його читачів є справжніми людьми. Такі дані TwitterAudit наводить видання The Economist.

При цьому як в президента США у нього є офіційний акаунт @POTUS, однак він частіше користується приватним @realDonaldTrump. Саме останній і має 42,5 мільйона підписників, в той час як офіційний – лише 21,1 мільйона читачів.

Зазначається, що кількість підписників сторінки Трампа за останній рік з моменту його перемоги на президентських виборах зросла на 225%. Він обігнав не лише багатьох своїх політичних опонентів, але й інших популярних персон чи користувачів – баскетболіста ЛеБрона Джеймса, NBA, New York Times, CNN. Однак і надалі відстає від свого ідейного супротивника – Барака Обами – в попередника 97 мільйонів читачів. Проте Twitter Counter, сайт, який відстежує статистику Twitter, прогнозує, що через десять років Трамп отримає 297 мільйонів послідовників, в той час як в Обами їх буде лише 218 мільйонів.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *