У «ЛНР» самопроголосився новий голова

Так званий глава самопроголошеної на сході України «Луганської народної республіки» Ігор Плотницький пішов у відставку у зв’язку зі станом здоров’я. Про це повідомив глава так званого міністерства державної безпеки «ЛНР» Леонід Пасічник у п’ятницю, 24 листопада, зазначає Портал «Будь у курсі» з посиланням на DW.

«Далися взнаки численні бойові поранення, наслідки контузії», — йдеться в заяві Пасічника, пишуть російські ЗМІ.

При цьому Пасічник заявив, що тимчасово виконуватиме обов’язки «глави» «ЛНР» до «майбутніх виборів», а Плотницького призначено уповноваженим від «ЛНР» з реалізації Мінських угод, оскільки він їх підписував.

Як повідомлялось, 20 листопада Плотницький ухвалив рішення відсторонити від виконання обов’язків так званого міністра внутрішніх справ «ЛНР» Ігоря Корнета. Той, у свою чергу, відмовився піти у відставку та забарикадувався у будівлі «МВС ЛНР», а на вулицях Луганська з’явились озброєні люди в уніформі, які заблокували центр міста. Плотницький при цьому наголосив, що такі дії «перетнули усі межі допустимого», та запевнив, що ситуація перебуває під контролем керівництва «ЛНР» і «найближчим часом буде повністю вирішена», а причин для паніки цивільного населення не існує.

 

 

Читайте також:

Ігор Плотницький написав заяву про відставку

 Ігор Плотницький, Леонід Пасічник, лнр

1 thought on “У «ЛНР» самопроголосився новий голова”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *