Онлайн-платформа для підготовки до ЗНО BeSmart тепер доступна по всій Україні

5 лютого в Києві платформу Онлайн-платформа для підготовки до ЗНО BeSmart представив автор проекту, голова Одеської обладміністрації Максим Степанов, інформує 24tv.ua.

У 2017 році платформа показала хороші результати в Одеській області.

«Три роки тому Онлайн-платформа BeSmart замислювалася як комерційний проект. Ми під’єднали до її створення кращих викладачів країни, багато з яких є авторами підручників. Зараз у BeSmart є два важливі аспекти. Перше – тепер платформа безкоштовна, і безкоштовної вона і залишиться. Друге – наші курси будуть доступні в кожному регіоні України. В тому числі, і на окупованих територіях. Для них такі курси – це шанс. Неважливо, хто вони – луганчани або севастопольці – це можливість підготуватися за українською програмою, здати ЗНО і вступити в хороший український вуз. Це дуже важливий момент в реінтеграції окупованих територій в Україні», – підкреслив Степанов.

Глава Одеської ОДА також зазначив, що кожен курс платформи отримав повне схвалення Міністерства освіти. На презентації проекту це також підтвердила міністр Лілія Гриневич.

Я мрію, щоб кожна людина, яка займає пост глави обладміністрації, так опікувався освітою наших дітей. Цей проект — приклад соціальної відповідальності. Це проект ілюструє наші пріоритети. А пріоритет у нас один — інвестиції в майбутнє наших дітей,
– заявила Гриневич.

 

 

 

 

Читайте також:

6 лютого стартує реєстрація для участі у ЗНО-2018

 BeSmart, ЗНО-2018

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *