«Кохання поза часом» на Хмельниччині: 24 години щастя у РАЦС (+фото, відео)

День закоханих 14 лютого 2018 року на Хмельниччині став досить насиченим на радісні події.

Саме у цей святковий день у Хмельницькому міському відділі ДРАЦС впродовж усього дня — усі 24 години цієї доби — відбуватиметься урочиста реєстрація шлюбів.

Одну з пар молодят привітав начальник юстиції Хмельниччини Віктор Худняк та вручив свідоцтво про шлюб, побажавши щасливого подружнього життя, кохання та взаєморозуміння: «Одруження – це не лише подарунок долі, але й виклик, з яким ви разом повинні впоратися і йти поряд по життю, тримаючись за руки як єдине ціле, чого я вам щиро бажаю!».

А святкову атмосферу для усіх присутніх створили музичний інструментальний квартет «Імпреза», дует скрипалів у складі Людмили Васячкіної та Людмили Білоус, Хмельницька дитяча школа мистецтв, мультиінструменталіст Віталій Коваль, дитячий театр, дует мімів «Летючий корабель» під керівництвом Світлани Тукало.

Як зазначив у своєму дописі очільник управління юстиції Хмельниччини Віктор Худняк, у Всесвітній день Закоханних, Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Шепетівка — вся область поринула в море позитивних емоцій в День Святого Валентина! Родзинкою дня було «Велике Весілля» в Кам’янці-Подільському, де в неповторній сніжній атмосфері Старого міста стали подружжям одночасно 25 пар! І все це якраз у річницю «Шлюбу за добу» в Хмельницькій області.

Нагадаємо, проект «Шлюб за добу» стартував на Хмельниччині 14 лютого 2017 року. Першим містом у області став саме Кам’янець-Подільський. Тут рік тому, у день св.Валентина, стало можливим зареєструвати шлюб за 1 добу.

У квітні минулого року до переліку міст, де можна одружитись за 1 добу, приєднався і Хмельницький. Перші молодята скористались цією новацією 28 квітня 2017 року.

 

Так святкували День усіх закоханних у Хмельницькому міському відділі ДРАЦС:

 

 

 

А так світкували «Кохання поза часом» у Кам’янці-Подільському:

 

 

 

 

Джерело: Хмельницький міський відділ ДРАЦС

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *