Хмельниччина у жалобі: 1 березня віддадуть останню шану 21-річному Герою Олександру Казімірову

26 лютого Хмельниччина зазнала втрат на фронті – у лікарні помер військовослужбовець 24-ї окремої механізованої бригади Олександр Казіміров, передає 24tv.ua.

Про це повідомив журналіст і волонтер Назар Приходько на своїй сторінці в Facebook.

21-річний військовослужбовець помер в ніч на 26 лютого.

Олександр був уродженцем села Щербані, Старосинявського району Хмельницької області. З 2003 по 2009 роки навчався у Щербанівській школі 1-2 ступенів, а з 2009 по 2012 роки – у Заставецькій середній школі. Потім вступив до Жмеринського ВПУ за спеціальністю «Залізничний транспорт». Здобув фах провідника.

«Помер не виходячи з коми, в якій пробув декілька тижнів після підриву на міні, в ніч з 25 на 26.02.2018,»
– написав волонтер.

Попрощаються з Олександром сьогодні, 1 березня. Поховання заплановане на 12 годину у селі Шарівка Ярмолинецького району.

18 лютого 2018 року юнак отримав важкі поранення голови, підірвавшись на міні. Його прооперували у Харківському госпіталі, проте він так і не прийшов у свідомість.

За даними штабу АТО, Олександр служив за контрактом з 2016 року у 24-й окремій механізованій бригаді ім. Короля Данила, яка базується у Яворові на Львівщині.  Був стрільцем-помічником гранатометника 1-го відділення 1-го взводу 6-ї роти 2-го механізованого батальйону 24-ї окремої механізованої бригади.

У хлопця залишилася мати з батьком та старша сестра.

 

 

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *