На Хрещатику «Укрпошта» відкрила креативний простір – «Укрпошта арт хаб»

Наприкінці лютого у центрі столиці, в приміщенні Головпоштамту на Хрещатику, відкрився «Укрпошта арт хаб». Це одночасно і коворкінг, і місце для проведення заходів, і кав’ярня.

«Ми змінюємо стандартне уявлення про Укрпошту. Відтепер Головпоштамт – не тільки звичні послуги, відправка листа чи посилки, переказ коштів чи обмін валюти. Тут з’явився новий креативний простір – арт хаб. Це – зручне місце для проведення заходів, роботи та відпочинку. У просторі облаштовані робочі місця, є необхідна оргтехніка та WI-FI, а також – все для зустрічі з друзями за кавою чи проведення світських заходів, тренінгів. Ми сподіваємося, що арт хаб стане популярним місцем серед киян та гостей столиці», – відзначив в. о. генерального директора Укрпошти Ігор Смілянський.

Відвідувачі «Укрпошта арт хаб» можуть орендувати робоче місце на годину, кілька годин або на весь день. Година перебування коштує 36 грн, а день – 180 грн. Оренда всього залу на 3 години складе 3600 грн, кожна наступна година – 1200 грн, оренда залу протягом дня – 6900 грн.

Для організації різноманітних заходів в «Укрпошта арт хаб» є все необхідне:
– меблі-трансформери для різних форматів спілкування;
– професійне технічне обладнання (проектор, екран, радіомікрофон, Wi-Fi тощо);
– набори для конференцій (фліпчарти, послуги копіювання);
– послуги кейтерингу (кава-брейки, фуршети, банкети);
– послуги адміністрування заходів.

На території арт хабу можна придбати поштову сувенірну продукцію, працюватиме кав’ярня «Letters 22 coffee-shop».

У приміщенні діє POP-UP міні-виставка українського художника Романа Мініна “MINER ART”.

«Укрпошта арт хаб» працює щоденно з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 21:00, у суботу, неділю – з 10.00 до 21.00. Замовити проведення заходів чи орендувати робочі місця в «Укрпошта арт хаб» можна через сторінку в facebook.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *