Кейт Міддлтон народила третю дитину: перші фото новонародженного принца

Cьогодні, 23 квітня,  у приватній лікарні Святої Марії у місті Паддінгтон Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон народила третю дитину, – хлопчика, передає 24tv.ua.

Cаме тут вона народжувала сина Вільяма і доньку Шарлотту, оскільки у королівській родині це вже традиція, – принцеса Діана в цій лікарні народила принца Вільяма і Гаррі.

Перша спільна дитина герцогів Кембриджських – принц Джордж, з’явився на світ 22 липня 2013 року. А от принцеса Шарлотта народилася 2 травня 2015 року.

В дні народження перших дітей Кейт одягнула сукні Jenny Packham, однак у 2013 році вона вийшла у ніжно-блакитній сукні з квітковим принтом білого кольору, а у 2015 році вона приміряла білу сукню у схожий квітковий принт жовтого кольору. Незважаючи на кількагодинні пологи, Кейт кожного разу виходила на підборах, а її образи завжди були підкреслені ніжним макіяжем та красивою природньою зачіскою.

Через декілька годин після пологів Кейт Міддлтон разом з чоловіком принцом Вільямом традиційно вийшла на вулицю, щоб показати нащадка королівської сім’ї пресі та шанувальникам.

Кейт Міддлтон обрала червону сукню до колін з мереживним білим коміром. Для виходу Кейт також обрала витончені підбори, ніжний макіяж та природню зачіску. Принц Вільям у свою чергу був одягнений у темно-синьому костюмі з блакитною сорочкою. Пара виглядала неймовірно щасливою з третім малюком на руках.

Після офіційного представлення хлопчика перед публікую, подружжя відправилось з немовлям додому, у Кенсигтонський палац.

Після новини про народження третьої дитини в подружжя Кейт та принца Вільяма, на подвір’ї Букінгемського палацу з’явилось офіційне оголошення про час, день та місце народження хлопчика.

Перед виходом сім’ї з новонародженим малюком, принц Вільям відправлявся в Кенсінгтонський палац, щоб забрати дітей – принца Джорджа і принцесу Шарлотту – на зустріч з їхнім молодшим братиком у лікарні Святої Марії.

Варто додати, що королівське дитя з’явилось на світ о 11:01 (за місцевим часом). Відомо, що принц Вільям підтримував свою дружину Кейт Міддлтон під час пологів.

Також відомо, сьогодні зранку перед пологами у лікарню приїхала хороша подруга та стиліст Кейт Міддлтон, Наташа Арчер, яка, вірогідно, привезла герцогині сукню і зробила їй макіяж та зачіску для світського виходу.

 

 

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *