Експортуй Укрпоштою: з 6 травня запрацювала бонусно-накопичувальна система знижок на міжнародну доставку

Фізичні та юридичні особи-клієнти Укрпошти без укладання договору при умові використання «особистого кабінету», API та в майбутньому – мобільного застосунку зможуть накопичувати знижки за міжнародні відправлення вже з квітня 2018 року.

Системою знижок в залежності від кількості відправлень, оформлених в попередньому місяці, можна буде скористатись із 6 травня.

«Укрпошта розширює можливості для українських виробників, які хочуть торгувати товарами із України по всьому світу. Раніше знижки могли отримати тільки клієнти-юридичні особи, які уклали договір на обслуговування з Укрпоштою. З осені 2017 року ми запустили та протестували наш особистий кабінет, яким вже сьогодні користуються 15% наших клієнтів. Тепер ми розширюємо функції особистого кабінету і будемо надавати персоналізовані знижки», – відзначила заступник директора департаменту міжнародних операцій Укрпошти Юлія Павленко.

Для фізичних та юридичних осіб (без укладання договору) додатково буде надаватися знижка від 3% до 10% за кількість відправлених дрібних пакетів – найпопулярнішу категорію відправлень. Вони нараховуватимуться з 1 по 5 число за відправлення у попередньому місяці.

Нагадаємо, що з 1 жовтня 2017 року автоматично ще нараховується знижка у 5% на всі дрібні пакети та посилки, які оформлені через особистий кабінет чи АРІ.
Загалом максимальна знижка на відправлення дрібних пакетів може скласти до 15%.

Про деталі бонусної системи на міжнародні відправлення можна дізнатися у контакт-центрі Укрпошти за тел. 0 800 300 545, на офіційній сторінці компанії у facebook чи регіонального менеджера.

 

 

 бонуси, знижки від Укрпошти, міжнародна доставка

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *