Backstreet Boys повертаються на сцену

Знаменитий бойз-бенд гурт Backstreet Boys зі США повернувся у музичну індустрію з новою композицією та відеокліпом на неї – «Don’t Go Breaking My Heart». Музикантів не було на сцені цілих 5 років, зазначає 24tv.ua.

Новий відеокліп, який музична група опублікувала на своєму YouTube-каналі 16 травня, викликав неабиякий захват у фанатів. Деякі шанувальники навіть помітили у треку Backstreet Boys схожість з піснями Джастіна Тімберлейка як за звучанням, так і за манерою виконання.

Але приємні новини для прихильників улюбленців 1990-тих не завершуються – в честь 25-річчя гурту колектив вирушить у великий концертний тур Backstreet Boys: Larger Than Life, який розпочнеться у липні і триватиме до листопада. Всього у музикантів заплановано 21 виступ.

Варто додати, що відомий поп-гурт Backstreet Boys існував з 1993 по 2014 рік, після чого вони взяли тривалу паузу у шоу-бізнесі. Гурт складається з п’яти чоловік: Нік Картер, Ей Джей Маклін, Брайан Літтрелл, Хауї Дороу та Кевін Річардсон.

За час існування гурту музиканти випустили декілька музичних альбомів та кілька десятків хітів, серед яких найпопулярнішими стали «I Want It That Way», «As Long as You Love Me» і «Larger Than Life». Гурт був відзначений кількома нагородами Греммі, а в 2001 році потрапив до Книги рекордів Гіннесса як найуспішніший підлітковий гурт усіх часів.

 

 Backstreet Boys

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *