Принц Гаррі та Меган Маркл одружилися: перший поцілунок подружжя

Довгоочікувана весільна церемонія принца Гаррі та Меган Маркл 19 травня відбулась. Подружжя обмінялось клятвами вічної любові та згідно з протоколом здійснило свій перший вихід з Віндзорського замку до гостей і шанувальників весілля. Там вони і здійснили свій перший поцілунок в ролі подружжя, передає 24tv.ua.

Королівське весілля принца Гаррі та Меган Маркл – безумовно одна із найочікуваніших подій року. Церемонія розпочалась о 12:00 за британським часом, а вже о 13:00 молодята проїхались в кареті через все місто. Потім пара відправиться на святкування в оточенні тільки друзів і близьких.

Чарівна Меган Маркл у своїй ніжній та вишуканій сукні, взявшись за руки зі зворушеним принцом Гаррі, вийшли з каплиці Святого Георгія.

На виході з каплиці Святого Георгія, новоспечене подружжя герцогів Сассекських вперше публічно поцілувалось. На неповторний поцілунок принца Гаррі та Меган Маркл півроку чекав увесь світ.

Після цього подружжя Меган Маркл та принца Гаррі сіло у карету та відправилось містом посеред гостей весілля та шанувальників королівської сім’ї.

Пара махала руками та приймала щасливі оплески та вітання від всіх запрошених та шанувальників новоспеченого подружжя.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *