Прекрасний образ нареченої: що відомо про сукню, тіару та букет герцогині Сассекської Меган Маркл

Королівське весілля принца Гаррі та Меган Маркл – одна із найочікуваніших подій року. Церемонія розпочалася у суботу, 19 травня 2018 року, о 12:00 за британським часом, о 13:00 молодята проїхалися в кареті через все місто.

Пропонуємо Вашій увазі декілька цікавих фактів про образ прекрасної нареченої. Отже…

Весільна сукня:

Під’їхавши на старовинному Rolls-Royce до каплиці Святого Георгія, наречена вийшла з авто і весь світ нарешті побачив, яку ж сукню вона обрала для події десятиліття.

Чарівна Меган була у лаконічному, досить стриманому наряді з акцентом на відкритих плечах. Елегантна сукня Меган Маркл значно відрізняється від весільних суконь принцеси Діани або Кейт Міддлтон.

Образ нареченої можна назвати класичним, – скромне плаття з овальним вирізом було настільки елегантним та витонченим, що навіть розчулило нареченого принца Гаррі.

Плаття створила Клер Уейт Келлер, креативний директор французького Будинку моди Givenchy.

Співпраця з Меган Маркл, та ще з такоого чудового приводу — велика честь для мене. Разом ми хотіли створити плаття, яке б увійшло в історію,
— розповіла Келлер.

На самій сукні не було жодного орнаменту, прикрас чи мережива.

За чутками, вартість сукні — 135 тисяч доларів. І заплатила за нього сама Меган, як колись це зробила і Кейт Міддлтон.

 

 

 

Тіара:

Що ж відомо про незрівнянну тіару герцогині Сассекської Меган Маркл — дослідили журналісти 24tv.ua.

Волосся нареченої прикрашала довга фата від Givenchy та тіара з великою квіткою-брошкою посередині, яка раніше належала королеві Марії Текській наприкінці XIX століття. Бабуся королеви Єлизавети II передала свій головний убір внучці у 1953 році. У свою чергу, Її Величність вирішила передати цінний експонат для весільної церемонії нареченій свого внука принца Гаррі – Меган Маркл.

Сама тіара зроблена з діамантів і платини та поділяється на одинадцять секцій, які декоровані почергово овалами і паве з великими і маленькими діамантами. У центрі закріплена знімна брошка з десяти діамантів. Спочатку тіару придумали, щоб підкреслити центральну брошку королеви Марії Текської.

«Діамантову тіару створили 1932 року, а центральний камінь датується тисяча вісімсот дев’яносто третім роком», – йдеться у заяві Кенсингтонського палацу.

 

 

Фата:

Неповторна 5-ти метрова фата від Givenchy стала розинкою образу. Вишивка на фаті символічно показує квіти п’ятдесяти трьох країн Британської Співдружності.

Цікавий факт: щоб виріб зберегся в чистому і непошкодженому вигляді, швеям, які працювали над ним, пропонувалося щопівгодини мити руки.

 

 

Обручки:

У день весілля стало відомо, що наречені обрали Cleave and Company для створення своїх весільних обручок.

Каблучка Меган була виготовлена зі шматка валлійського золота, який їй подарувала Її Високість королева Єлизавета ІІ.

А от обручка принца Гаррі буде виготовлена з білого золота з текстурованим обрамленням.

 

 

Прикраси:

Меган Маркл ніколи не славилася любов’ю до масивних чи яскравих прикрас. Ось і для весілля вона обрала досить класичні та елегантні діамантові сережки і браслет Cartier.

 

 

Весільний букет:

Над букетом нареченої працювали не лише професійні флористи. До його створення долучився і сам принц Гаррі. Напередодні весілля він особисто прогулявся по саду Кенсингтонського палацу, де обрав деякі квіти, зокрема улюблені принцесою Діаною незабудки, лілії та жасмин.

Звісно за багаторічною традицією, завершенням квіткової композиції став мирт — обов’язковий «інгредієнт» весільного букета королівських наречених у Великобританії.

 

 

Читайте також:

Королівське весілля принца Гаррі та Меган Маркл: надзвичайні світлини

2 thoughts on “Прекрасний образ нареченої: що відомо про сукню, тіару та букет герцогині Сассекської Меган Маркл”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *