Що отримали у подарунок до свого весілля принц Гаррі та Меган Маркл?

19 травня відбулась найочікуваніше весілля – королівське вінчання принца Гаррі та Меган Маркл. Знаменита пара запросила майже 3 тисячі осіб на святкування, зазначає 24tv.ua. Стало відомо, які подарунки вручили зіркові гості молодятам.

Сама церемонія вінчання принца Гаррі та Меган Маркл відбулась у Віндзорському палаці. Мільйони прихильників королівської родини стежили за весіллям закоханої пари, а високоповажні гості стали очевидцями розкішної церемонії. Після вінчання принц Гаррі та Меган Маркл запросили учасників весілля до святкового обіду. Саме тоді новоспечене подружжя отримало свої подарунки на весілля.

Найповажнішим сюрпризом для Меган Маркл став подарунок від королеви Єлизавети ІІ. Британський монарх в день весілля оголосила про надання титулу подружжю – принц Гаррі та його обраниця стали герцогами Сассекськими. Окрім цього, наречена отримала свій королівський герб, на якому були зображені символи, що означають рідну для акторки Каліфорнію.

А от від звичайних подарунків пара заздалегідь відмовилась. Перед весіллям принц Гаррі та Меган Маркл звернулись до гостей церемонії, прихильників та високопосадовців з проханням не дарувати їм нічого, а зробити благодійний внесок на рахунки однієї із 7 організацій, яку підтримує пара. Відтак прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо перерахував 50 тисяч доларів спортивній організації Jumpstart, глава уряду Нової Зеландії Хасінда Ардерн оголосила про передання 5 тисяч доларів у Фонд підтримки дітей та родин ув’язнених, а представники влади Австралії передали кошти на організацію змагань Invictus Games. Окрім цього, Президент США Дональд Трамп та його дружина Меланія анонсували свій внесок у благодійні організації, однак точної суми не вказали.

Не обійшов увагою королівське весілля і глава Франції Еммануель Макрон. Президент вирішив проігнорувати прохання принца Гаррі та Меган Маркл та передав молодятам ексклюзивний набір від ST Dupont, в яких входила ручка та запальничка. В мережі цей подарунок охрестили найбільш безкорисним.

Зоозахисні організації по-своєму привітали герцогів Сассекських. Зокрема, в Австралії новонароджених коал назвали на честь подружжя, а організація Peta India взяла на утримання пораненого бика, якого назвали Меррі (слово утворене від від Меган та Гаррі).

 

 

 

 

 

Читайте також:

Весілля принца Гаррі і Меган Маркл: оприлюднено перші офіційні фото

Прекрасний образ нареченої: що відомо про сукню, тіару та букет герцогині Сассекської Меган Маркл

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *