Романа Миколаїва звільнено з посади

Відповідно до розпорядження, підписаного міським головою м.Хмельницького Олександром Симчишиним від 30 травня 2018 року, очільника Департамента освіти та науки ХМР Романа Миколаїва звільнено з займаної посади на підставі особистої заяви останнього.

При зільненні екс-головному освітянину Хмельницького виплачено компенсацію частини невикористаної щорічної відпустки.

Наразі, виконання обов’язків очільника Департамента покладено на Людмилу Корнієцьку, заступника директора Департамента освіти та науки ХМР.

Нагадаємо, 29 травня 2018 року близько 23:50 години по Вінницькому шосе, на в‘їзді до міста Хмельницького, сталася трагічна ДТП — 38-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Nissan Leaf», не врахував дорожньої обстановки, з’їхав на узбіччя та допустив зіткнення з причепом автомобіля «Камаз» під керуванням 39-річного жителя м. Красилів, який зупинився на узбіччі дороги для ремонту.

В результаті ДТП 2 дорослих загинули (32-річна Наталія Докторук та 32-річний Олександр Манзюк), ще одна пасажирка та 3-є неповнолітніх дітей зазнали травми різного ступеня важкості й, наразі, перебувають у лікарні.

Кермувальником автомобіля виявився посадовець мерії міста Хмельницького — директор Департаменту освіти і науки Хмельницької міськради Роман Миколаїв.

Автівка, у якій компанія потрапила у ДТП, є службововою. Авто було придбане у 2017 році для КП по організації роботи міського пасажирського транспорту та згодом передане у користування Департаменту освіти Хмельницької міської ради.

Загиблу у ДТП Наталію Докторук поховають 31 травня 2018 року. Траурні заходи пройдуть у приміщенні міської ритуальної служби з 10 до 12 години. Поховають молодого педагога на кладовищі у селі Шаровечка.

Олександра Манзюка проводжатимуть в останню путь завтра, 1 червня, о 10.00 в селі Паньківці Старосинявського району.

 

 

Читайте також:

Трагічне ДТП за участю головного освітянина Хмельницького: що відомо?

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *