Як приготувати освіжаючий м’ятний чай?

М’ятний чай дуже популярний у країнах із сухим і спекотним кліматом, оскільки цей напій чудово втамовує спрагу та освіжає, зазначає 24tv.ua.

Рецепт холодного м’ятного чаю

Інгредієнти:

  • Корінь імбиру, приблизно 10 см
  • 6 склянок води
  • 6 пакетиків зеленого чаю
  • Півсклянки свіжої м’яти
  • 1/3 – 1/2 склянки меду
  • 1 – 2 столові ложки свіжовичавленого лимонного соку
  • Лід

Рецепт приготування холодного м’ятного чаю:

Імбир почистіть та поріжте на шматочки. З’єднайте імбир та 6 склянок води e середній каструлі та доведіть до кипіння. Після того, як вода закипить, зніміть каструлю з вогню і додайте чай і м’яту. Накрийте кришкою і дайте настоятися близько 15 хвилин.

Викиньте чайні пакети, м’яту та скибочки імбиру. Коли чай охолоне, поставте його у холодильник принаймні на 1 годину до повного охолодження.

Одразу перед подаванням додайте мед і лимонний сік. Розлийте у високі стакани, додайте лід та прикрасьте свіжою м’ятою.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *