Чарівна Меган Маркл одягла яскраво-жовту сукню від стиліста Леді Гаги

​​Меган Маркл і принц Гаррі влаштували конкурс для молодих лідерів з країн Співдружності в будинку Мальборо-хаус на Пелл-Мелл, побудованому зі східного боку Сент-Джеймському палацу в перші роки XVIII століття, передає 24tv.ua.

Для виходу у теплий літній день дружина принца Гаррі Меган Маркл обрала жовту міді-сукню від знаменитого стиліста Brandon Maxwell, який відомий своєю співпрацею з Леді Гагою, і тілесного відтінку туфлі на підборах.

Під час конкурсу під назвою «Ваша Співдружність» молоді представники Австралії, Нової Зеландії, Фіджі, Королівства Тонга ділилися ідеями про розвиток Співдружності.

Нагадаємо, напередодні на прийомі Єлизавети II в у Букінгемському палаці Меган Маркл спробувала взяти свого чоловіка принца Гаррі за руку. Однак чоловік відмовився підтримати Меган.

Експерт з королівського етикету Міка Майер зазначає, що Меган фактично має право брати чоловіка принца Гаррі за руку, але не в присутності королеви, тому що це стане порушенням протоколу.

На офіційному заході королева була відсутня. Так, прихильники пари могли побачити, як Меган Маркл і принц Гаррі знову трималися за руки.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *