У Лондоні охрестили принца Луї, сина Кейт Міддлтон та принца Вільяма (+світлини)

Хрещення принца Луї – третьої дитини герцога і герцогині Кембриджських відбулося 9 липня у Лондоні в королівській каплиці Сент-Джеймсському палаці. Церемонію хрещення провів архієпископ Кентерберійський Джастін Велді, передає 24tv.ua.

Кейт Міддлтон та принц Вільям втретє стали батьками 23 квітня. Пологи відбулись у приватній лікарні Святої Марії, в якій на світ з’явилась принцеса Шарлотта та принц Джордж. Уже за кілька годин після пологів королівське подружжя показало новонародженого сина, якого назвали Луї Артуром Чарльзом.

Хлопчика хрестили, як і старших дітей Вільяма і Кейт, в копії мереживної хрестильної сорочки, зшитою для хрещення старшої дочки королеви Вікторії у 1841 році. Оригінал використовували до 2008 року.

Хрещеними батьками принца Луї стали близькі друзі та родичі королівського подружжя: Ніколас ван Кутсем, Гай Пеллі, Гаррі Обрі Флетчер, Лаура Меде, Роберт Картер та Люсі Міддлтон.

Серед представників королівської родини на урочистій події хрещення було і подружжя герцогів Сассекських, зазначає 24tv.ua. Вони приїхали у каплицю разом з принцом Чарльзом та Каміллою і з сім’єю принца Вільяма.

Для урочистого свята Меган Маркл одягнула вишукану сукню до колін оливкового кольору від Ralph Lauren і елегатний капелюшок від Stephen Jones. Плаття герцогині Сассекської було підкреслене пояском такого ж кольору, рукави мали довжину «три четверті», а виріз біля шиї знову нагадав про її фірмовий стиль – декольте «човником», яке візуально видовжує шию Меган.

Щодо головного убору, то він нагадував «капелюха-колесо», які були популярні всередині минулого століття. Він був зачеплений на правий бік і вирізнявся прикріпленим бантом, створеним з вуалі оливкового кольору. Свій образ Маркл завершила туфлями на підборах і клатчем із замші такого ж оливкового тону. У макіяжі герцогині зробили акцент на очі та вилиці, а зачіска була підібрана у стриману гульку.

 


Хрещення дітей герцога і герцогині Кембриджських

Сестра Кейт Міддлтон Піппа та її кузина Люсі першими прибули на церемонію

1 thought on “У Лондоні охрестили принца Луї, сина Кейт Міддлтон та принца Вільяма (+світлини)”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *