Змінились терміни передачі показників лічильників електроенергії: відтепер з 1 по 4 число

Як інформує прес-служба АТ “Хмельницькобленерго”, відповідно до розділу 13 п.6.2 Кодексу комерційного обліку електричної енергії, затвердженого Постановою НКРЕКП від 14.03.18р. №311, змінюються терміни передачі показників лічильників електричної енергії за розрахунковий період, а саме, показники надаються споживачем з 1 по 4 число місяця, наступного за розрахунковим.

Відповідно до вимог розділу 13 п.6.1 Кодексу, обсяги спожитої електричної енергії визначаються за розрахунковий період, який становить один місяць. Таким чином, показники лічильників, що отримані АТ “Хмельницькобленерго” від Вас протягом періоду з 1 по 4 число місяця, наступного за розрахунковим, вважаються даними на перше число календарного місяця.

Показники лічильника, зняті в інший день, вважаються вихідними даними для визначення показників лічильника на перше число календарного місяця шляхом додавання (віднімання) споживання, розрахованого відповідно до профіля споживання побутового споживача, помноженого на кількість днів (діб) між датою зняття показників та першим числом календарного місяця.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *