Збірна команда Хмельниччини повернулася з Чемпіонату України з велоспорту з 4-ма медалями

Дніпро, столиця українського ракетобудування, прийняла основний чемпіонат України серед спортсменів віком 13-14 та 15-16 років. З майже півтори сотні учасників одинадцятеро представляли збірну команду Хмельницької області. До програми змагань увійшли обидва олімпійських вида шосейних гонок – індивідуальна гонка на час та індивідуальна групова гонка.

У першому виді, що проходив у суботу, успіху досягли двоє хмельничан. Дарина Нагуляк на дистанції у 10 кілометрів на півхвилини випередила найближчу суперницю, показала найкращий час та завоювала золото у старшій категорії дівчат. На тій ж дистанції але вже серед молодших юнаків двоє спортсменів області склали достойну конкуренцію місцевим претендентам. Не зважаючи на велику кількість претендентів (48 учасників), два перших та четверте місця посіли юнаки з Дніпропетровської області, наш Олександр Кришталь показав п’ятий час, а Давид Звірановський став бронзовим призером чемпіонату. У молодших дівчат близькою до п’єдсталу була Катерина Черватюк – четверте місце.

На другий день змагались у груповій гонці.

Серед юнаків 2002-2003 рр.н. найвище був Стецюк Вадим – 13-е місце. Серед дівчат того ж віку Плоцідим Анастасія фінішувала з основної групи та виборола третє місце чемпіонату. Так само у групі закінчив гонку серед молодших юнаків  Звірановський Давид. На фініші йому вдалося завоювати свою другу бронзову медаль.

Шостим був Кришталь Олександр, десятим – Толошин Владислав.

Серед молодших дівчат найвище місце, шосте, у Черватюк Катерини.

 

 

Джерело: Хмельницька ОДА

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *