26 липня, в останній день подачі заяв у виші, МОН оновило рейтинг вступників

25 липня 2018 року завершилась реєстрація електронних кабінетів вступників, інформує МОН.

Подавати через них заяви для вступу на бакалавра та магістра на основі повної загальної середньої освіти можна буде до 18-ї години 26 липня.

Натомість для вступників на молодшого спеціаліста на базі 11-ти класів можливість подавати заяви через електронні кабінети буде відкрита до 8 серпня. Ті, хто вступатиме на молодшого спеціаліста не лише за сертифікатами ЗНО, а на основі творчих конкурсів, мають подати електронні заяви до 1 серпня.

Наразі вступники вже створили понад 161 тис електронних кабінетів та подали більш як 900 тис електронних заяв.

Відстежити свій рейтинг за поданими заявами вступники можуть на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/  Зокрема, там можна переглянути не тільки своє місце серед інших вступників у певному виші на певну спеціальність, а й подивитися, як саме був розрахований конкурсний бал. Є також інформація про загальну кількість заяв, кількість заяв на бюджет, середній, мінімальний і максимальний конкурсні бали

На сайті МОН опубліковано оновлену інформацію щодо рейтингу вступників, які беруть участь у широкому конкурсі (на бакалавра та магістра медичного, фармацевтичного й ветеринарного спрямування, магістра «Права» та «Міжнародного права»). Переглянути її можна в розділі «Вступна кампанія 2018» — «Широкий конкурс».

Зокрема, розміщено дані про те, скільки в кожному з вишів подано заяв на широкий конкурс, та списки вступників за кожною спеціальністю.

Таким чином кожен вступник може відстежити своє місце в загальнодержавному рейтингу за обраними спеціальностями.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *