Популярний алкогольний напій допоможе схуднути

Вживання текіли в помірних дозах здатне прискорити процес схуднення, адже вона містить у собі інгредієнт, який ефективно стимулює фізіологічні процеси по спалюванню жирової маси.

До таких висновків дійшли наукові співробітники Університету Гвадалахари в Мексиці, передає 24tv.ua з посиланням на Ukrhealth.

Зокрема, як з’ясували вчені під час дослідження, блакитна агава, яка є головним компонентом текіли, ефективно сприяє зниженню надлишкової маси тіла, а вживання цього алкогольного напою в помірних дозах, може прискорювати процес схуднення.

Дослідники зауважили, що блакитна агава є багатою на сполуки і мікроелементи, що підвищують ефективність медпрепаратів в гастроентерології для боротьби з хворобою Крона і коліту.

У своїй науковій роботі американські фахівці назвали текілу в помірних кількостях «еліксиром стрункості». Окрім того, вони охарактеризували дієту на основі цього алкогольного напою як досить перспективну.

Водночас, вчені попередили, що регулярне вживання текіли може спричинити виникненням проблем зі здоров’ям, а також викликати стійку пристрасть до алкоголю. Тому, якщо людина має генетичну схильність до алкоголізму, користуватися «методом текіли» для схуднення не варто.

 алкоголь, схуднення, текіла

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *