Сатанів запрошує лижників, сноубордистів та любителів санок

Сатанів — це невеличке селище міського типу, що входить до складу Городоцького району на Хмельниччині.

Селище розташоване на території «Подільських Товтр» — відомого національного природного заповідника, що межує з парком «Медобори», а відповідно природа і повітря у цьому містечку — надзвичайно та невинно чисті. Саме тому Сатанів відомий в українських та зарубіжних туристів, як лікувально-оздоровча, санаторна територія з кількома великими готелями, які дають змогу поєднувати душевний відпочинок в оточенні чудової природи з оздоровленням тіла.

Але завдяки вливанням інвестицій представників Польщі, Австрії та Ізраїлю Сатанів набув більше нових, не притаманних йому до того, рис. А все тому, що згідно за погодженням з місцевою владою, тут вирішили доповнити лікувальний курорт гірськолижної базою. Горбистий рельєф, покритий лісами, дозволив облаштувати в Сатанові прекрасні траси для лижного катання, адже висота над морем тут близько 300 метрів.

Тепер Сатанів стає цілорічним курортом. У зимовий час тут мають змогу розважатися лижники, сноубордисти і любителі санок. Влітку ж їх замінюють велосипедисти та фанати квадроциклів, піших прогулянок і еко-туризму.

Згідно з проектом будівництва гірськолижний центр Сатаніва орієнтований на 6 різноскладних трас. Вони призначені й для навчальних тренінгів з тими туристами, які ще не вміють кататися, і для професіоналів.

Ширина спусків досягає 300 метрів, а протяжність до 1,5 кілометрів.

 

Окрім цього, Сатанів пропонує своїм туристам велике різноманіття «післялижного» відпочинку: у зоні санаторіїв є більярд, настільний теніс, спортивні майданчики, басейни, SPA-салон, де пропонують  послуги косметолога, дискотека, нічний клуб, магазини, лазні, сауни, і звісно на Вас чекають ресторанні заклади.

За необхідності наявні парковки, аптеки та пошта.

 

Читайте також:

Вражаюча красою Україна — видео від білоруського блогера

 

Майже 1 млн. українців відпочили у Туреччині в 2016 році

 

Новий «Інтерсіті+» за маршрутом Київ-Львів-Перемишль

 


Будь у курсі — Портал новин повідомляє:
будь яке копіювання, публікування, цитування матеріалів даної статті сайту вцілому чи окремих її частин на он-лайн сайтах новинного характеру чи паперових ЗМІ заборонено.

 

3 thoughts on “Сатанів запрошує лижників, сноубордистів та любителів санок”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *