Перша прес-конференція Дональда Трампа у якості президента США

На наступний день після прощальної промови 44-го президента США Барака Обами, його наступник, Дональд Трамп, дав представникам ЗМІ свою першу прес-конференцію після перемоги на виборах у США.

В ході прес-конференції новобраний президент заявив, що різні країни неодноразово здійснювали хакерські атаки на урядові сервери США, пише 24tv.ua.

Він також визнав факт хакерських нападів з боку Росії.

Я думаю, це була Росія, – сказав Трамп.

Колишній бізнесмен додав, що китайці теж здійснюють кібератаки на США.

У нас є кращі в світі фахівці з комп’ютерних технологій. Ми будемо працювати над тим, щоб забезпечити захист, – сказав Трамп.

На звинувачення про розваги з повіями в готелі Ritz Carlton у Москві Дональд Трамп відповів досить різко.

На запитання журналіста про звинувачення Трампа у розвагах з повіями у Москві новий глава США відповів, що попри свою популярність є дуже обережною людиною. І особливо приділяє цьому увагу під час виїздів за кордон.

Та що, справді хтось вірить в цю історію? – звернувся до журналістів Трамп.

«Коли я виїжджаю з країни – мене оточують охоронці, мене оточують інші люди, я завжди їм говорив: «В будь-якому місці, якщо я їду з країни – будь ласка, будьте дуже обережні, тому що у ваших готельних номерах, не важливо де ви будете, там будуть камери, я не кажу про Росію конкретно, я відношу її звичайно до цієї категорії, але перш за все я думаю що у ваших готельних номерах і в якихось інших непередбачуваних місцях можуть бути дуже маленькі камери, ці сучасні технології, ви їх не побачите, ви навіть не будете знати, що вони там, тому будьте дуже обережні, інакше потім ви побачите себе по телевізору у новинах». І я кажу це людям завжди і завжди повторюю», – заявив Трамп.

Він додав, що у Росії був кілька років тому. Він приїздив до Москви на конкурс «Міс Всесвіт», який, за словами Трампа, пройшов дуже успішно.

«І я говорив багатьом людям: «Будьте обережні, тому що ви не хочете побачити себе по телевізору, камери всюди». І знову-таки – не тільки в Росії, скрізь, всюди», – додав Дональд Трамп.

Крім того, як повідомляє 24tv.ua, 45-ий президент США Дональд Трамп вирішив не продавати свій бізнес.

Натомість республіканець передасть свій бізнес у сліпий траст, розповіла його юрист Шері Діллон.

Юрист Трампа пояснила, що продаж бізнесу лише б загострив конфлікт інтересів.

Продаж не зніме, а лише загострить конфлікт інтересів, оскільки бренд «Трамп» є ключовим активом організації. Продаж ж бізнесу без бренду підірве вартість активів, а Трамп не має наміру руйнувати власну компанію, – додала вона.

Читайте також:

Прощальна промова Барака Обами

 

Трампа не цікавить Україна

1 thought on “Перша прес-конференція Дональда Трампа у якості президента США”

  1. I’ve been absent for some time, but now I remember why I used to love this blog. Thanks , I will try and check back more often. How frequently you update your website?
    ladleol

    Ответить

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *