У зоні АТО загинув молодий командир Максим Гринчишин

В соцмережах назвали ім’я бійця, якого спочатку вважали зниклим безвісти, а потім з’явилась інформація про його смерть.

Як повідомили у Службі воєнних капеланів, загинув командир зенітно-ракетного взводу 1-го механізованого батальйону 72 омбр Максим Гринчишин.

«Еще один Воин ушел в небо…
Наши сердца преисполнены печали и боли — сегодня при выполнении боевого долга погиб наш друг, брат, побратим, командир зенитно-ракетного взвода 1-го механизированного батальона 72 ОМБР Максим Гринчишин. Он всегда был и останется для нас примером того, как нужно любить свою страну и отдаваться своему делу до конца. Для нас было честью служить вместе с ним!
Мы выражаем соболезнования родным и близким, плачем и скорбим вместе с вами…»

 

Рідні, друзі, товариші по службі та знайомі Максима у мережі Facebook не приховують свого болю від страшної втрати:

Так, Надія Навроцька, дружина відомого українського футболіста Тимощука, повідомила на своїй сторінці у мережі Facebook, що Максим Гринчишин був її зведеним братом:

«Максим був на передовій невизнаної війни. Він був моїм зведеним братом. Ще декілька днів тому вітав мене з днем народження. Останній його веселий смайлик виявився прощальним. Відчуття наче це якась паралельна реальність, наче я сплю і бачу жахливий сон, де на своїй землі гине мій брат, моі друзі дитинства, моі земляки. А людина, з якою я розділила половину свого життя, кормить, можливо, вбивцю мого брата шавермою та хачапурі»

Dmitriy Boroda: «Біль і сльози не вчухають, не вірив до останнього що це сталося, доки не почув підтвердження його командування. Брате дорогий, земля тобі пухом і вічна пам`ять!»

Alexrich Kurban: «Справжній солдат-це про нього. Він ніколи не був байдужим до своєї важкої чоловічої роботи-захищати рідну землю. Макс завжди горів тим, що робив. Тюнинг, постій»

Олексій Висоцький: «Справжній солдат-це про нього. Він ніколи не був байдужим до своєї важкої чоловічої роботи-захищати рідну землю. Макс завжди горів тим, що робив. Тюнинг, постійне вдосконалення, доведення заліза до ладу-оце все була його тема. Він був крутий армійський спец. А ще Макс був цікавий співрозмовник , очевидно начитаний, ерудований, інколи несподіваний у висновках…
Макс-був!
Пам»ятайте про Макса…
Максим Гринчишин-командир зенітного звода 1 мехбата 72 ОМБР загинув сьогодні на бойовому посту.

Пам`ятайте про Макса!

Макс був чи не першим солдатом 72 ОМБР, з яким я як слід роззнайомився і розговорився, восени 15-го ми його возили у справах до Волновхи, всю дорогу від позицій до міста і назад проговорили на різні теми. І потім не раз перетиналися і тепло спілкувалися.
Він класний був і справжній…»

 

 

1 thought on “У зоні АТО загинув молодий командир Максим Гринчишин”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *