Уряд збільшив посадові оклади державним нотаріусам та архіваріусам

Як повідомляє Міністерство юстиції України, Уряд упорядкував оплату праці працівників державних нотаріальних контор та державних нотаріальних архівів.

Зокрема, постановою Уряду передбачено збільшення розмірів посадових окладів в середньому у 2,5-3 рази, а також встановлення єдиних розмірів посадових окладів без застосування групи за оплатою праці, до яких належать області і міста залежно від чисельності населення.

Метою підвищення заробітної плати працівникам державних нотаріальних контор, державних нотаріальних архівів є створення додаткових мотиваційних умови для роботи в таких конторах та архівах та належного виконання зазначеними працівниками наданих їм державою повноважень.

Крім того, це повинно покращити рівень надання нотаріальних та адміністративних послуг фізичним та юридичним особам. Реалізація зазначеної постанови здійснюватиметься в межах фонду оплати праці працівників органів юстиції на 2017 рік.

Текст Постанови: «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 вересня 2007 р. № 1123 ” № 84 — редакція від  21.02.2017» за посиланням:

СХЕМА посадових окладів працівників державних нотаріальних контор та державних нотаріальних архівів

 

 архіваріус, державний нотаріус, нотаріальний архів, посадовий оклад

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *