Беррон Трамп вперше з’явився на публіці після інавгурації батька

Після перемоги Дональда Трампа на президентських виборах, його родина стала об’єктом уваги всього суспільства, яке, вишукуючи всі подробиці з їхнього життя, прагнуло викрити кожного.

Під прицілом виявилася не тільки дружина президента Меланія, чию модельну кар’єру порівнювали мало не з проституцією, а й їх 10-річний син Беррон. Про дивну поведінку хлопчика говорили ще в листопаді минулого року, тоді ж відомий американський блогер Харон опублікував відео на тему молодшого Трампа, у якого нібито виявлявся «аутизм». Меланія через суд попросила користувача видалити відео, і на час соціум забув про підлітка.

Однак його поведінка на інавгурації знову породила хвилю інтересу, причому на цей раз ситуація переросла в медійний скандал — західні ЗМІ теж запідозрили Беррона в аутизмі. Такий діагноз, в черговий раз поставлений журналістами і блогерами, звичайно, не міг не образити Трампа і його сім’ю та, як наслідок, підліток протягом двох місяців аж до 17 березня не з’являвся на публіці.

У п’ятницю Дональд, Меланія і Беррон прилетіли до Флориди, щоб провести там спільний вікенд. Папарацці застали родину при виході з літака. Тож не дивно, що всі погляди були звернені саме на Беррона, оскільки фотографи побачили його вперше після скандалу.

 

 

Читайте також:

Меланія Трамп повернулась до Нью-Йорку заради навчання сина

 

Челсі Клінтон заступилась за 10-річного сина Трампа

 

Джерело: Сплетник

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *