«Картковий будиночок» повертається у травні: сюжет вразить реальністю

Ще в січні 2017-го в мережі з’явився тизер п’ятого сезону серіалу «Картковий будиночок» (House of Cards).

Дата презендації тизеру була досить символічною — в день інавгурації Дональда Трампа. Вже тоді стало відомо, що дата виходу нових серій призначена на 30 травня. Розважальна компанія Netflix обіцяє, що в нових епізодах глядачів чекає непередбачуваний і захоплюючий сюжет, який найбільш точно уособлює в собі реальну політичну ситуацію в США.

Інтригуючий Кевін Спейсі та прекрасна Робін Райт будуть як і раніше виконувати ролі подружжя, які прагнуть помсти новоспеченому президенту за зраду після завершення передвиборної кампанії. Френк Андервуд (Кевін Спейсі) і його дружина Клер (Робін Райт) зіткнуться в новому сезоні з ще більшими перешкодами.

Сценарист і продюсер Мелісса Джеймс Гібсон запевняє, що матеріал для проекту було підготовлено трохи раніше оголошення результатів виборчих перегонів в Америці, але тим не менш, сюжет досить тісно стикається з життям.

Поле битви в п’ятому сезоні — це аналогія з американської сутністю. Тут простежується певний зв’язок з нашим реально існуючим світом. Але головне тут все ж герої. Френк і Клер є парою, яка виживає в непростих умовах. Вони — зразок стійкості і сили. Фанати серіалу побачать, як вони домовлятимуться між собою, щоб уникнути конфліктів,
— пояснила Гібсон.

Також Гібсон підкреслює, що не варто шукати ніякого прихованого сенсу в поведінці героїв «Карткового будиночка». При всій удаваній ідентичності з виборами в США творці стрічки не прагнули викрити когось конкретно.

 

 

 

 

 

 

Читайте також:

Меланію Трамп звинувачують в плагіаті стилю Клер Андервуд з «Карткового будинку»

 House of Cards, Картковий будиночок, Кевін Спейсі, Робін Райт

1 thought on “«Картковий будиночок» повертається у травні: сюжет вразить реальністю”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *